Winterbarn

12 dec - 26 jan 2025 | Pladutse 3, Oudenaarde | Culinair / Culinair

Bekijk de infobrochure

Bestel nu

Omschrijving

Winters dineren in de gezelligste winter pop-up van de Vlaamse Ardennen

De gezelligste winter pop-up van de Vlaamse Ardennen is terug!

In het hartje van de Vlaamse Ardennen, tussen de iconische beklimmingen van de Koppenberg en de Paterberg staat onze Winterbarn in de vorm van een stijlvolle boutique vierkantshoeve, Pladutse 3.

Nu de winter over het glooiende landschap van Oudenaarde valt toveren we Pladutse 3 om tot een bakermat van winterse gezelligheid en culinair genieten.

Duizenden lichtjes, kerstbomen, open haard, winterbar, vuurtjes, kaarsen, rendiergewijen, schapenvachten, …

Winterbarn herbergt in één feeërieke locatie twee winterse culinaire concepten met oog voor detail en gastvrijheid.

VIP packages

Soirée Raclette

Vanaf 2 personen

66
per persoon
(excl. BTW & dranken)
Programma

> Diner: donderdag, vrijdag & zaterdag
> Lunch: zondag

Food

  • Amuses op OFYR
  • Luxe raclette à volonté met charcuterie, krieltjes & groenten
  • Dessert à la carte

Animatie

  • Outdoor winterbar
  • Indoor pop-up restaurant

Soirée Grill

Vanaf 2 personen

76
per persoon
(excl. BTW & dranken)
Programma

> Diner: donderdag, vrijdag & zaterdag
> Lunch: zondag

Food

  • Winterse amuses
  • 1 côte à l’os per 2 pers. met winterse side dishes
  • Dessert

Animatie

  • Outdoor winterbar
  • Indoor pop-up restaurant

Private Winter Dining

Privatiseer Winterbarn voor een onvergetelijk eindejaarsevent!

Zoekt u een sfeervolle locatie voor uw kerstfeest of nieuwjaarsdiner?
Bij Winterbarn staan wij klaar om uw bedrijfsfeest om te toveren tot een onvergetelijke ervaring! Wij denken graag met u mee en creëren samen een evenement dat gegarandeerd indruk maakt op uw gasten.

Programma

Datum naar keuze
(op basis van beschikbaarheid)

Food

Keuze uit de 2 bovenstaande concepten

Animatie

U krijgt de mogelijkheid om Winterbarn te personaliseren volgens uw eigen wensen.

Alle info & details over privatisering:
klik hier